SKH zorgt voor doorstart BSO Nibbixwoud en dagopvang in Abbekerk

31 Jul

Afgelopen week heeft SKH de BSO in Nibbixwoud en de dagopvang in Abbekerk onder de naam SKH Westfriesland overgenomen. De locaties waren onderdeel van het inmiddels failliet verklaarde Estro en zouden per 1 augustus worden gesloten. We zijn blij dat we voor de kinderen, ouders en werknemers kunnen zorgen dat de locaties gewoon open blijven en er dus geen noodzaak is voor het zoeken naar een andere oplossing.

SKH, een begrip in Westfriesland
SKH is al meer dan 25 jaar een toonaangevende kinderopvangorganisatie in Hoorn, Blokker en Zwaag. Met 23 locaties zijn wij bijna in elke wijk vertegenwoordigd waardoor de kinderen in hun eigen buurt kunnen opgroeien. Wij vinden dat belangrijk.

Vertrouwde plek, vertrouwde gezichten
Zeker voor jonge, maar ook voor de oudere kinderen is het van groot belang om naast de tijd thuis of op school in een veilige, vertrouwde omgeving te kunnen zijn. Het biedt de kinderen de veiligheid die ze nodig hebben en bovendien zijn de kinderen gewend en gehecht geraakt aan de pedagogisch medewerkers op de locaties. Die hechting maakt dat ze zichzelf durven zijn, hun talenten ontplooien en van een heerlijke tijd kunnen genieten.Wij zijn daarom blij te kunnen mededelen dat de kinderopvanglocaties in Nibbixwoud en Abbekerk niet hun deuren hoeven te sluiten en dat wij voornemens zijn om de bij de ouders bekende pedagogisch medewerkers te behouden.

Voorlopig weinig verandering voor kinderen en ouders
Voor de ouders en kinderen zal er de eerste tijd weinig veranderen. De openingsuren, prijzen en pedagogisch medewerkers zullen de komende maanden hetzelfde blijven.

BSO in Nibbixwoud
De BSO (voorheen Villa Korredoete) in Nibbixwoud aan het Sluisvenpad 2 is een fijne plek met een fantastische buitenruimte. Het park en het grote grasveld bieden uitdaging, spel en vertier voor alle leeftijden. Binnen is er voldoende ruimte voor elke vorm van creativiteit en spel. De groepsruimtes en de grote sportzaal geven jong en oud de kans om zich met elk weertype te vermaken.

Dagopvang in Abbekerk
Ook op de dagopvanglocatie (voorheen Villa ’t Bloemenhuisje) aan de Burgemeester P. Kromplein 6 in Abbekerk blijven we op de twee verticale groepen (0 tot 4 jaar) opvang bieden. De recent gemoderniseerde locatie heeft frisse, lichte ruimtes en bieden beiden toegang tot de ruime, schaduwrijke buitenruimte.

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig of misschien toch bezorgd over bepaalde zaken? Neemt u gerust contact op met SKH via 0229 248770, wij beantwoorden graag uw vragen.